Kultklassikeren Killer7 er ute på Steam

Det unike spillet får en ny sjanse til å skape diskusjoner, nå som det er ute på PC.

Killer7 ble et av de mest omdiskuterte spillene i lanseringsåret 2005, både fordi det var fullstappet av brutal vold (og litt sex i tillegg), og fordi man ikke helt ble enig om hvorvidt de uvanlige spillmekanismene faktisk var gode eller ikke.

Hm.
Hm.

På tross av all oppmerksomheten fikk det ikke veldig høye salgstall, og det ble blant annet beskrevet som «en av de mest kunstneriske fotnotene i spillenes historie.»

Nå er «fotnoten» tilbake, denne gangen på Steam. NIS America har nettopp sluppet en forbedret PC-versjon av den japanske kultklassikeren, og dermed får spillet sjansen til å overbevise en ny generasjon med spillere (samt de som sto over spillet da det opprinnelig ble sluppet på GameCube og PlayStation 2).

Flere PC-forbedringer

PC-versjonen kjører jevnt i 60 bilder per sekund, har konfigurerbare kontroller (med litt flere muligheter enn i originalversjonene), og har fått alle animasjonssekvensene oppgradert slik at de fungerer i skjermforholdet 16:9. Det samme gjelder flere av 2D-gåtene i spillet. Ellers har mange av teksturene blitt oppgradert. Alle detaljene finner du på Steam.

Hmmm.
Hmmm.

Killer7 er en litt merkelig kombinasjon av action og eventyrspill, med et unikt kontrollsystem, stilfull presentasjon og en fantasifull handling. Handlingen følger en leiemorder ved navn Harman Smith, som med svært splittet personlighet. Nå er han på jakt etter hevn over en ondsinnet organisasjon som kalles Heaven Smile.

Harman har syv forskjellige personligheter, og hver av disse har sine egne unike egenskaper og til og med unikt utseende. Du kan veksle mellom personlighetene når du vil, og velge de som best passer din stil og de utfordringene du møter.

Spillet ble laget av Grasshopper Manufacture, av et team ledet av Goichi Suda (Suda51) i samarbeid med Hiroyuki Kobayashi og Shinji Mikami. Det ble opprinnelig utgitt av Capcom, som har gitt sin velsignelse til PC-lanseringen, men som utover det ikke har noe med den å gjøre. Her er en lanseringstrailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.