Taktikkperlen Battle Brothers har fått nye farer

Det fabelaktige spillet har fått en langt skumlere verden takket være en ny utvidelse.

Battle Brothers var et av favorittspillene mine i fjor, og jeg har derfor gledet meg til at ekspansjonspakken Beasts & Exploration skulle lanseres. Nå er den altså ute (GOG, Steam), og brukeranmeldelsene er nesten udelt positive.

Nye farer i skog og mark

Jepp, det var det spillet.
Jepp, det var det spillet.

Beasts & Exploration tilfører litt ekstra mystikk til Battle Brothers «low fantasy»-verden. Her får vi fem nye typer monstre som vil befolke ulike deler av spillets villmark, samt tre mektige «bosser» som vokter store skatter. I tillegg har spillverdenen blitt 25% større, for å blant annet få plass til flere legendariske steder, der du finner unike motstandere, historier og skatter.

Ellers loves vi muligheten til å bruke ressurser fra falne monstre til å skape nye typer utstyr, og spillet får også en rekke nye våpen og rustninger. Kontraktene du kan ta skal også være mer varierte enn før, og vi får dessuten flere hendelser underveis i spillet.

Har du ikke spilt Battle Brothers tidligere, kan du lese mine inntrykk fra da det var ferskt. Kortversjonen er at dette er et taktisk rollespill der du leder et kompani med leiesoldater i en datagenerert verden, og må prøve å tjene til livets opphold ved å ta ulike oppdrag, eller bare reise rundt på jakt etter muligheter. Et av spillets høydepunkt er det dype, turbaserte kampsystemet.

Det ser ikke ut til å være lagt ut noen trailere for Beasts & Exploration, men her er hovedspillets lanseringstrailer:

Og her er første del av en offisiell «let’s play»-serie for ekspansjonen:

3 kommentarer om “Taktikkperlen Battle Brothers har fått nye farer”

    • Angrer på at jeg ikke testet flere map seeds, forferdelig kart jeg endte opp med å fortsette på med langt mellom byene og merkelige veier! Bruker det som unnskyldning for den økonomiske situasjonene jeg er i. :p

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.