Sega Master System som «steampunk»-konsoll

Det er utrolig hva folk får til!

Franklin Vanseizenberg kan ett og annet om å bygge ting. Karen spesialiserer seg på å lage ulike steampunk-inspirerte greier, og hans siste prosjekt – som har tatt over fem år å fullføre – er en Sega Master System II bygd inn i et fungerende steampunk-skall.

Konsollen har en innebygd CRT-skjerm, massevis av knotter og brytere som fungerer, og lyden kommer selvsagt ut av et horn.

Skaperen påpeker at hvis du har lyst til å lage noe i samme stil selv, må du huske at CRT-skjermer har komponenter med svært høy elektrisk spenning, og kan være livsfarlige å surre med om du ikke vet hva du gjør (selv når apparatet er av). Her er en video:

Bildet i toppen er lånt fra Facebook-siden hans, der du kan finne flere bilder av prosjektet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.