Her er januarspillene for Nintendo Switch Online

NES-spillene Blaster Master og Zelda II: The Adventure of Link dukker opp på tjenesten.

Nintendo har nå annonsert månedens NES-utgivelser for Nintendo Switch Online. Denne gangen er det to spill som slippes (pluss eventuelle overraskelsesversjoner av tidligere utgivelser), og de dukker opp den 16. januar. Spillene er, som du allerede vet siden du har lest ingressen, Blaster Master og Zelda II: The Adventure of Link.

Blaster Master. Bra navn, egentlig.
Blaster Master. Bra navn, egentlig.

Plattform og action

Blaster Master er et plattform-/actionspill fra Sunsoft, der du må skyte deg vei gjennom en serie labyrintaktige 2D-nivåer. Underveis får du blant annet benytte deg av ulike kjøretøyer, noe som er ganske uvanlig i denne sjangeren.

Zelda II: The Adventure of Link er den litt merkelige oppfølgeren til The Legend of Zelda, der actionsekvensene dropper seriens (nå) tradisjonelle fugleperspektiv til fordel for sideskrollende plattform-action. Funfact: Dette spillet ble sluppet i Japan før originalen kom til vestlige land, og det tok cirka to år fra den japanske lanseringen til den europeiske. Ikke alt var bedre før, altså.

Som vanlig legges de nye spillene til NES-biblioteket uten at du spesifikt trenger å be om dem, så lenge du abonnerer på Switch-konsollens nett-tjeneste. Her er en liten teaservideo:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.