Retrotimens favoritter fra 2018

Her er filmene, musikken og spillene Retrotimen-gjengen likte best i fjor.

2018 er ugjenkallelig forbi, med mindre du har en tidsmaskin eller kanskje leser dette fra en dimensjon der tiden kanskje går bakover for eksempel, og som seg hør og bør vil også Retrotimen fortelle litt om hvilke spill de likte best i året som gikk. Siden podcasten dekker mer enn spill, diskuterer de også fjorårets beste filmer, og platene de likte best.

Vi får også høre litt om livet som bonde i mikrochipens tidsalder, og selvsagt litt annet smått og stort fra de siste ukene i Trøndelag.

Episoden finner du under, men vi kan jo også nevne at om du er begeistret for Retrotimen og kanskje også følger med på podcasten Twin Stick Gamers, så kan du oppleve begge live den 27. april på Madam Brix i Steinkjer. Det skal være gratis inngang, og flere detaljer rundt showet kommer snart (du får følge Retrotimen på Facebook).

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan dessuten få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.