Sega og Atlus har sluppet Catherine på PC

PC-utgaven av det merkelige gåtespillet ble annonsert og lansert samme dag. Flere Atlus-spill kan følge etter.

Segas japanske divisjon ser ut til å ha omfavnet PC-publikumet i de siste årene, med flere solide PC-porteringer av spill som har gjort det godt på konsoll. Selv har jeg storkost meg med både Bayonetta og Yakuza 0 på datamaskinen min, så jeg setter stor pris på trenden. Nå har de gitt ut Catherine, et spill fra datterselskapet Atlus, på Steam.

Dette er enten Catherine eller Katherine.
Dette er enten Catherine eller Katherine.

Rar sjangerblanding

Catherine er et merkunderlig historiedrevet hjernetrimspill med grøsserspillelementer, der vi følger en kar med veldig stor munn som må velge mellom to forskjellige kvinner med veldig like navn. Det virker generelt ganske forvirrende, men det fikk skryt da det ble sluppet på konsoll for en haug av år siden, så det er sikkert ganske okay. PC Gamer ga den nylanserte utgaven 73% i sin anmeldelse.

PC-versjonen skal ha fått en bitteliten grafisk overhaling, og har muligheten til å spille med japanske stemmer (noe ingen tidligere vestlige utgivelser av spillet har hatt). Man kan også skreddersy kontrollsystemet. Merk at dette er en overføring av klassiske Catherine, ikke den kommende Full Body-versjonen som slippes på PS4 og får nytt innhold.

I en pressemelding skriver Sega at de har flere spennende nyheter om PC-lanseringer fra dem og Atlus i fremtiden, noe som selvsagt har fått mange til å krysse fingrene for at den populære Atlus-serien Persona dukker opp på PC etter hvert. Her er uansett en Catherine-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.