I dette spillet bygger du dine egne PC-er

PC Building Simulator forlater snart «early access».

Smårare simulatorer er noe vi generelt liker her på Spillhistorie.no, men jeg må innrømme at suksessen til PC Building Simulator har tatt oss litt på senga. Dette er altså et spill der du får i oppgave å bygge PC-er, ved hjelp av et stort antall offisielt lisensierte komponenter.

Det store spørsmålet er jo alltid hva slags score du får i 3D Marks.
Det store spørsmålet er jo alltid hva slags score du får i 3D Marks.

Bli rik på PC-salg

I tillegg til at spillet skal være et godt verktøy for å lære hvordan du kan bygge din egen spill-PC, har det en kampanjemodus der du får kjøpe inn deler og bygge PC-er, som du så forhåpentligvis kan selge for en solid profitt.

PC Building Simulator har vært i «early access» en stund, og nå har utgiver The Irregular Corporation annonsert at den ferdige versjonen skal slippes den 29. januar. Utgiveren lover at de ikke vil slutte å oppdatere spillet nå som det forlater «early access», og at flere lisensierte deler samt andre oppgraderinger er planlagt for de neste månedene.

Spillet har over 5000 brukeranmeldelser på Steam, og flesteparten er positive. Her kan du se en trailer som viser hvordan det fungerer:

Og her er noen av spillmiljøets mange kreasjoner:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.