JRPG-klassikeren Tales of Vesperia er ute i ny versjon

Tales of Vesperia: Definitive Edition har blitt lansert på de fleste plattformer.

Bandai Namco har nå sluppet Tales of Vesperia: Definitive Edition for Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch og PC (Steam). Originalen kom i 2008 for Xbox 360, og fikk en Japan-eksklusiv PS3-versjon en liten stund senere, men nå har altså spillet blitt tilgjengelig for et langt bredere publikum.

Hovedpersonen er fornøyd med at spillet hans nå er tilgjengelig på flere plattformer.
Hovedpersonen er fornøyd med at spillet hans nå er tilgjengelig på flere plattformer.

Flere forbedringer

Definitive Edition byr på oppgradert HD-grafikk, og den har også fått alt innholdet fra den japanske versjonen – inkludert spillbare figurer, historiesegmenter, låter og kostymer som ikke tidligere har vært tilgjengelige i vestlige utgivelser.

Tales of Vesperia er altså et rollespill i japansk stil, som følger en tidligere ridder ved navn Yuri Lowell. Han reiser rundt i en verden ved navn Terca Lumireis på jakt etter blastia-kjernen til naboen sin – og nei, jeg aner heller ikke hva det betyr.

Uansett er resultatet et stort eventyr der han besøker eksotiske steder, blir kjent med en rekke nye personligheter, og ender opp med å redde verden. Spillet har et interessant kampsystem der du får ta direkte kontroll over en av figurene i gruppen din, mens de andre prøver å utføre ordrene dine etter beste evne. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.