Ta over verden som et internasjonalt selskap

Strategispillet Spinnortality har fått lanseringsdato.

Civilization-serien er vel og bra, men den er ikke særlig realistisk; skal du ta over verden, kan det ikke nytte å lede en stat, du må lede et selskap. I Spinnortality er det nettopp det du får sjansen til. Spillet beskrives som en «cyberpunk management sim» der du settes i sjefsstolen for et internasjonalt selskap, og må bruke alle midler for å karre til deg … alt.

Skjermbilde av datasystemene til Monsanto.
Skjermbilde av datasystemene til Monsanto.

Vær så ond som du kan

Spinnortality er et turbasert strategispill der en typisk runde med spillet tar mellom åtte og tjue timer. Du starter med det enkle målet å tjene penger, men snart manipulerer du politikken i verdens land for å fjerne lover og regler som står i veien for deg, sprer falske nyheter og forsker frem fryktelige produkter som alle vil ha.

Til syvende og sist er målet å forske frem teknologi som kan gjøre deg og dine utvalgte udødelige, slik at du kan fortsette å herske over menneskeheten i all evighet.

Nå har Spinnortality fått en utgivelsesdato. Lanseringen skal etter planen finne sted den 1. februar, og spillet slippes for PC, Mac og Linux på Steam. Du kan svippe innom det offisielle nettstedet for mer informasjon. Her er en fersk trailer for å markere anledningen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.