Nytt detektivspill er inspirert av Carmen Sandiego

Chinatown Detective Agency har i alle fall pikselgrafikken i orden.

Studioet bak det godt mottatte strategispillet Terroir, der du må tjene deg rik som vinbonde, har lagt ut et par Twitter-meldinger om sitt neste spill. Det heter Chinatown Detective Agency, og gir deg rollen som en privatdetektiv i Singapore i 2032.

Følg Twitter-linken for flere bilder.
Følg Twitter-lenken for flere bilder.

Reis verden rundt på forbryterjakt

Målet i spillet er å finne en seriemorder, men underveis må du også sørge for at virksomheten din tjener penger. Handlingen finner sted i femti ulike lokasjoner – noen i Singapore, og noen i resten av verden (det blir mange flyreiser, lover utviklerne).

Spillet henter inn cyberpunk-aktige elementer, og lydsporet skal visstnok høres ut som om Trent Reznor lager musikk for en Twin Peaks-film.

Utviklerne forteller at de er inspirert av den klassiske Brøderbund-serien Carmen Sandiego, som debuterte i 1985 med Where in the World is Carmen Sandiego. I disse spillene måtte spillerne jakte på den kriminelle mesterhjernen Carmen Sandiego og undersåttene hennes, ved å jakte på spor og reise rundt i verden.

Artig nok jobber Netflix i disse dager med en tegnefilmserie basert på Carmen Sandiego, som slippes allerede 18. januar. Siden det ikke er noen trailere fra Chinatown Detective Agency, kan du jo se Carmen Sandiego-traileren her:

En kommentar om “Nytt detektivspill er inspirert av Carmen Sandiego”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.