Eventyrspillet Guard Duty nærmer seg lansering

Her er en ny trailer fra det sjarmerende pek-og-klikk-spillet.

Guard Duty er et nytt pek-og-klikk-eventyr i klassisk stil, der vi spiller den lojale (men ikke nødvendigvis så voldsomt kompetente) slottsvakten Tondbert. Han hadde litt for mye å drikke kvelden i forveien, og husker egentlig veldig lite annet enn noe dansing i underbuksa og at han åpnet slottsporten for en mystisk fremmed i en mørk kappe.

Hva har Simon noensinne gjort mot deg?
Hva har Simon noensinne gjort mot deg?

Nå har prinsesse Theramin blitt bortført av en mystisk fremmed i en mørk kappe, og siden kongens menn alle er opptatt med noe annet er det visst opp til Tondbert å redde henne. Samtidig vil han avgjøre menneskehetens fremtid, men det vet han selvsagt ikke noe om.

Fortid og fremtid

Guard Duty er imidlertid hakket mer komplisert enn som så, ettersom deler av spillet også finner sted i en uhyggelig cyberpunk-fremtid. Hvordan det hele passer sammen gjenstår å se, men vi loves i alle fall et rikt eventyr med massevis av gåter, steder og dialoger.

Spillet skal lanseres i løpet av våren, og kommer til PC, Mac og Linux på Steam. Nå har utvikleren lagt ut en fersk trailer som du kan ta en titt på her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.