Nå er oppfølgeren til Sunless Sea snart ferdig

Sunless Skies tar oss med ut i verdensrommet, der monstrene venter på oss.

Et av de første spillene jeg skrev om her på nettstedet (før det ble Spillhistorie.no) var Sunless Sea, et spill der vi fikk rollen som sjøkaptein på Unterzee, en gigantisk, underjordisk sjø der absolutt ingenting var som det burde være. Oppfølgeren har vært i «early access» en stund, og nå skal den ferdige versjonen lanseres den 31. januar på Steam og GOG.

Som Sunless Sea har også dette spillet teksteventyr-elementer.
Som Sunless Sea har også dette spillet teksteventyr-elementer.

Sunless Skies

I Sunless Skies er handlingen satt til en steampunk-verden der dronning Victoria har gjenoppbygd London i et asteroidebelte. Du er kaptein på et damplokomotiv som reiser fra havn til havn, på jakt etter rikdom og ære. Underveis kan du drive handel, smugle ulovlige varer, og utføre ulike oppdrag samtidig som du kanskje finner ut hvorfor så mange stjerner har slukket i det siste.

Gradvis kan du oppgradere damplokomotivet ditt, samtidig som du prøver å sikre at mannskapet er fornøyd og ingen trenger å spise hverandre for å få mat. Lettere sagt enn gjort i et dystert univers der en tilsynelatende trygg havn potensielt kan skjule mareritt av kosmiske dimensjoner.

Her er en litt eldre trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.