Yakuza Kiwami slippes straks på PC

Sega har avslørt lanseringsdatoen for nytolkningen av det første Yakuza-spillet.

Etter PC-lanseringen av Yakuza 0 i sommer, følger Sega nå opp med Yakuza Kiwami. Der handlingen i Yakuza 0 var satt til åttitallet, og dermed ti år før hendelsene i det originale Yakuza-spillet for PlayStation 2, er Kiwami en nytolkning av nettopp denne PS2-klassikeren. PC-lanseringen finner sted den 19. februar, har Sega nå annonsert.

Både Kazuma og de andre hovedpersonene er storrøykere.
Både Kazuma og de andre hovedpersonene er storrøykere.

Mye nytt innhold

Yakuza Kiwami kom opprinnelig til PS4 og PS3 i 2016, og ble bygd opp helt fra bunnen av for moderne plattformer. I tillegg til at grafikken har blitt kraftig oppgradert, skilter spillet med massevis av nytt innhold i forhold til originalen. Dette inkluderer ulike minispill og andre «distraksjoner», nye sideoppdrag, og (merkelig nok) flere slåsskamper mot Majima Goro.

Spillet fikk dessuten nyinnspilte dialoger (på japansk), og historien ble også utvidet litt. I tillegg bruker spillet nå det videreutviklede kampsystemet fra Yakuza 0, i stedet for originalens system. PC-versjonen skilter på sin side med kontroller som kan skreddersys, støtte for 4K og ultra-widescreen, og muligheten til å spille uten noen begrensning på bildeoppdateringsfrekvensen.

Jeg vet ikke hvorfor, men vi får flere kamper mot Majima Goro i nyversjonen.
Jeg vet ikke hvorfor, men vi får flere kamper mot Majima Goro i nyversjonen.

I Yakuza Kiwami får vi altså rollen som den japanske gangsteren Kazuma Kiryu, som nylig har blitt sluppet ut av fengsel der han ha sittet i ti år etter å ha tatt på seg ansvaret for et mord begått av bestekameraten. Det tar ikke lang tid før han vikles inn i et stort og livsfarlig maktspill.

Om du ikke har spilt noen av Yakuza-spillene før, kan de kanskje best beskrives som åpen verden-spill ikke helt ulike GTA-serien, men satt til langt mindre miljøer der du kun beveger deg rundt til fots. Spillene kombinerer lineære, historiedrevne kampanjer med massevis av sideaktiviteter (med alt fra kortspill til flørting). Forvent også en god porsjon japansk galskap.

Spillet slippes på Steam, og her er en energisk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.