Norske Fugl har fått undervannsoppdatering

Nå er du både fugl og fisk.

Fugl er et sjarmerende lite indie-spill satt til en gigantisk voxel-verden, der du fikk spille en slags fugl som kunne fly fritt rundt og utforske de vakre omgivelsene. Jeg skriver «fikk», fordi beskrivelsen er ikke lenger helt nøyaktig – med den siste oppdateringen kan du nemlig også ikle deg rollen som fisker og andre svømmende skapninger.

Spillet har noen ganske eksotiske miljøer.
Spillet har noen ganske eksotiske miljøer.

Fri som fisken

Jeg skrev litt om Fugl i september i 2017, da spillet ble sluppet i «early access». Siden den tid har det altså utviklet seg jevnt og trutt, med både små og store oppdateringer. Den ferske undervannsoppdateringen er nok en av de største til nå, da den gir oss tilgang på 42 nye vannskapninger, samt en ny frostbiome om livet under vann ikke frister i lengden.

I tillegg har spillet fått diverse andre forbedringer, slik som at det å labbe rundt på bakken skal være bedre enn før.

Spillet ser ut til å ha fått rimelig gode brukeranmeldelser så langt, så det er ikke bare meg som har satt pris på det. Skjønt vær oppmerksom på at om du er ute etter en spillopplevelse med tydelige mål og utfordringer, er nok ikke dette spillet for deg. Det handler mer om å slappe av i fine miljøer.

Fugl skal etter planen forlate «early access» i løpet av året, og en VR-versjon er også på trappene. Her er en liten undervannsteaser:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.