Rollespillklassikeren Morrowind er helt gratis denne uken

Bethesda gir spillet bort på sin egen nettbutikk.

The Elder Scrolls-serien feirer 25 år i år, og i den forbindelse gir Bethesda et av de mest populære spillene i serien, The Elder Scrolls III: Morrowind, bort helt gratis. Men gavmildheten deres har nok en liten kommersiell baktanke – gratisversjonen er nemlig kun tilgjengelig på deres egen nett-tjeneste, Bethesda.net. Enda en klient å installere på PC-en din, altså.

Stua.
Her bor jeg.

Men om det ikke gjør deg noe, eller du kanskje allerede har installert programmet i forbindelse med Fallout ’76, er det altså bare å hive seg inn på selskapets nettsted og bruke koden TES25TH-MORROWIND for å aktivere spillet.

Gratis hele uken

Opprinnelig var det kun ment å skulle gis ut gratis i én dag, den 25. mars, men så fant Bethesda ut at de like godt skulle utvide tilbudet, og det er nå gratis til over helgen.

The Elder Scrolls III: Morrowind kom ut i 2002, og er altså et førstepersons rollespill. Du ankommer øya Morrowind (eller Vvardenfell) som en fange, og det eneste du vet er at du har fått i ordre om å treffe en kar som heter Caius Cosades i en by ved navn Balmora. Samtidig har du mystiske visjoner som indikerer at det kanskje er noe mer på gang.

Herfra kan du i grunnen gjøre omtrent hva du vil – Morrowind er et temmelig enormt åpen verden-spill med massevis av muligheter, og det å følge hovehistorien er bare en bitteliten del av spillopplevelsen. For min egen del er Morrowind et av de aller største favorittspillene mine gjennom tidene, og jeg har mimret litt om spillet et annet sted her på nettstedet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.