Turbasert strategi fra Rocksteady-veteraner

Trials of Fire er et strategispill fra utviklere som tidligere har jobbet med de moderne Batman-spillene.

Det er alltid gøy når utviklere med erfaring fra store studioer «går indie» og bestemmer seg for å lage noe helt annet enn det de gjorde i AAA-industrien. Adam Doherty er et eksempel på dette. Han var «lead gameplay coder» på alle Batman: Arkham-spillene, men nå har han vært med å grunnlegge Whatboy Games for å lage et turbasert strategispill.

Postapokalyptisk fantasy

Jeg må si jeg liker den visuelle stilen veldig godt.
Jeg må si jeg liker den visuelle stilen veldig godt.

Dette spillet heter Trials of Fire (det er forresten skikkelig vanskelig å ikke automatisk skrive Trial by Fire her), og skal ifølge den tilgjengelige informasjonen kombinere fri utforsking av en stor og åpen verden med et spillkortdrevet system for kamp, gjenstander og rekruttering.

Handlingen finner sted i en døende postapokalyptisk fantasiverden, der du må lede en gruppe overlevende i den livsfarlige ødemarken. Store deler av spillet genereres på nytt for hver gang du spiller, slik at utfordringene du møter blir unike, og utviklerne sier at dette gir deg muligheten til å styre eventyrene dine selv.

Underveis må du forøvrig også ta moralske valg, som selvsagt påvirker hendelsene videre.

Spillet skal etter planen lanseres på Steams tidligtjeneste i mai. Det kommer antakeligvis mer informasjon om det i løpet av helgen, ettersom det vil vises frem på det britiske spillshowet Rezzed som finner sted nå straks. I mellomtiden kan du sjekke Steam-siden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.