Draugen slippes allerede i mai

Drømmefall-skapernes nye spill kommer til GOG og Steam. Her er en fersk trailer.

I dag slapp Red Thread Games en ny trailer fra deres kommende vestlandseventyr, Draugen, og i den forbindelse røpet de også at spillet skal slippes allerede neste måned, på GOG og Steam.

Gufne eventyr på vestlandet

Draugen er et førstepersons eventyrspill som foregår et sted på vestlandet i 1923. Du spiller en amerikaner som har kommet til Norge for å finne den savnede søsteren sin. Problemet er bare at bygda han tror hun er i ser ut til å være helt forlatt, og som for å gjøre situasjonen enda verre, begynner det raskt å skje mystiske og uhyggelige ting.

Sikkert trivelig her.
Sikkert trivelig her.

Heldigvis er du ikke alene, for med deg har du ei jente ved navn Lissie. Ifølge Red Thread Games skal Lissie være en «levende og uavhengig kompanjong», som du kan snakke med via et realistisk og dynamisk dialogsystem.

Hovedpersonen selv sliter med den mentale helsen, noe som gjør ham til en stadig mer upålitelig forteller. Det vil med andre ord si at du ikke kan være helt sikker på hvor virkelig det som skjer rundt deg er, siden du ser handlingen gjennom øynene hans.

Red Thread Games forteller at Draugen er sammenlignbart med for eksempel Firewatch og What Remains of Edith Finch hva lengde angår, så det vil sannsynligvis ta en kveld eller to å komme seg gjennom hvis du vier det mye tid.

Jeg har ikke klart å legge traileren inn i artikkelen av en eller annen grunn, men du finner den altså her.

En kommentar om “Draugen slippes allerede i mai”

  1. Vet ikke helt jeg.. kanskje altfor lenge siden de hypet opp rundt spillet men det ser egentlig ganske kjedelig ut..

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.