Lair of the Clockwork God kombinerer eventyrspill og plattformspill

Men neppe helt som du tror.

Skaperne av pek-og-klikk-eventyr som Ben There, Dan That er tilbake, og det samme er hovedpersonene fra nettopp det spillet (som også er basert på skaperne selv). Deres nye spill heter Lair of the Clockwork God, og er en kombinasjon av klassisk eventyrspill og moderne 2D-plattformeventyr.

Jeg vet ikke.
Jeg vet ikke.

Det som gjør denne kombinasjonen litt ekstra interessant, er at de to hovedpersonene er svært forskjellige. Den ene har tatt steget inn i «fremtiden», og hopper og spretter som en plattformhelt i et Metroidvania-spill. Den andre holder seg resolutt i «fortiden», og nekter resolutt å utføre så mye som et byks. I stedet plukker han ting opp, kombinererer dem, og generelt oppfører seg som en klassisk eventyrspillhelt.

Nøkkelen til suksess er altså å bruke begge disse figurene for å løse de mange gåtene og utfordringene i spillets 2D-verden. Du kan se hvordan det hele fungerer i traileren under. Så voldsomt mer er det vel kanskje ikke å si, annet enn at det ser ganske kult (om enn litt omstendelig) ut, og at lanseringsdatoen er 31. august.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.