Husker du Silent Hunter?

I Uboat får du rollen som tysk ubåtkaptein under andre verdenskrig.

Denne uken ble Uboat lansert i «early access». Dette er en ubåtsimulator der du får kontroll over en tysk ubåt under andre verdenskrig, men i tillegg til å hente inspirasjon fra klassiske ubåtspill som Silent Service, Silent Hunter og Wolfpack kommer dette spillet med overlevelseselementer.

Jeg ville kanskje ikke vært så rolig.
Jeg ville kanskje ikke vært så rolig.

The Sims under havet?

Hver av mannskapet ditt er en simulert person med ulike behov, og overlevelse på sjøen er avhengig av at alle fungerer godt. De trenger for eksempel et godt og sunt kosthold, og dermed er du avhengig av å skaffe forsyninger underveis. I tillegg har du selve ubåten, som har en avansert skademodell og er sårbar for mer enn fiendens synkeminer.

Om du gjør det godt, vil du belønnes og få muligheten til å installere bedre utstyr på ubåten. Kampanjen i spillet skal være ikke-lineær, med mulighet for å få ordre underveis.

Uboat ser ut til å ha fått en positiv mottakelse så langt, men det er også mange som påpeker feil og mangler – dette er altså et «early access»-spill, og den ferdige versjonen er ikke planlagt utgitt før neste år. Utviklerne ser uansett ut til å jobbe hardt med å fikse ting, og selv om spillet kom på tirsdag har det allerede fått to oppdateringer.

Her er lanseringstraileren:

En kommentar om “Husker du Silent Hunter?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.