Euro Truck Simulator 2 tar turen til Svartehavet

Ny ekspansjon utvider Europa.

Den forrige ekspansjonen for lastebilspillet/roadtripsimulatoren Euro Truck Simulator 2 tok for seg Baltikum og deler av Finland, og utviklerne i SCS Software fortsetter å ekspandere østover med spillets neste utvidelse. Denne heter Road to the Black Sea, og inkluderer Romania, Bulgaria og den europeiske delen av Tyrkia.

Dermed loves vi alt fra landlige omgivelser og flotte naturområder til storbyer som Istanbul (som med sine over femten millioner innbyggere er den største byen i Europa).

Så voldsomt mye mer av detaljer kommer ikke den tsjekkiske utvikleren med, annet enn at vi kan se frem til både kjente monumenter og monumentale naturperler, samt nye typer industriområder som vi kan skipe varer fra og til. Lanseringen skal etter planen finne sted mot slutten av året. Her er en trailer:

Samtidig jobber SCS Software med å gradvis forbedre det eksisterende kartet, med nye veier og mer detaljerte omgivelser. Spesielt er det det litt utdaterte Tyskland som har fått mye oppmerksomhet, og med en kommende oppdatering skal en større del av landet bli fikset opp. Samtidig får eiere av Italia-utvidelsen tilgang på Sardinia.

Det samme skjer forøvrig med American Truck Simulator, som også utvides snart. Der er det delstaten Washington som står for tur.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.