Nå har World of Warcraft Classic fått lanseringsdato

Blizzard gjenskaper originale World of Warcraft.

De virtuelle verdenen til populære World of Warcraft er under konstant utvikling, og dagens versjon av spillet helt ulikt det som først hektet hundretusenvis av spillere i 2004. Men mange savner hvordan spillet var i begynnelsen, og de kan nå glede seg til at Blizzard vil gjenskape den klassiske World of Warcraft-opplevelsen i det de passende nok kaller World of Warcraft Classic.

I august skjer det

Som seg hør og bør har Blizzard tatt seg god tid med produktet, og den første annonseringen kom så langt tilbake som i 2017. Men nå er de snart klare – World of Warcraft Classic skal den 27. august.

Men om du tripper med å komme i gang, og har litt flaks, kan du håpe å bli plukket ut som betatester. Allerede fra i dag av vil heldige brukere få tilgang, skjønt du må både ha et aktivt abonnement, og ha sagt ja til å være med i betatester, for å ha muligheten.

Fra og med den 13. august blir det forøvrig mulig å reservere navn for spillet. Du kan lese mer om lanseringsplanene på det offisielle World of Warcraft-nettstedet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.