Norske Dwarfheim byr på bygging og kriging

Samarbeid med vennene dine om å bygge store dvergebyer.

Dwarfheim er et strategispill under utvikling hos PineLeaf Studio i Trondheim, der spillerne må bygge og forsvare store dvergebyer. Spillet skilter både med enspillerkampanje, sandkassemodus og flerspiller for opp til åtte spillere, med fire på hvert lag. Her må man velge mellom ulike klasser, for å hjelpe laget sitt på ulike måter.

Bygg byer ...
Bygg byer …

Fokus på flerspiller

Det er over 30 forskjellige bygninger og 18 forskjellige enheter i spillet, og som seg hør og bør krever noen langt mer avanserte teknologier og ressurser enn andre. Dermed må du også grave gruver i jakt på mineraler, og skape intrikate maskinerier for å foredle disse. Samtidig kan det være lurt å bygge feller for å forsvare deg mot uhyggelige ting som holder til i de mørke hulene.

I flerspiller fordeles altså oppgavene på flere klasser – byggeren fokuserer på bybygging, mens gruvearbeideren har fokus på å samle ressurser og bygge maskiner. Diplomaten kan snike seg gjennom fiendens forsvar og sabotere installasjonene deres, mens krigeren trener hærstyrker og leder dem i kamp.

... og fabrikker.
… og fabrikker.

Siden utviklerne mener flerspiller er den beste måten å spille Dwarfheim på, får de som kjøper spillet mulighet til å invitere venner inn i lobbyen sin uansett om disse har kjøpt spillet eller ikke. Alt de trenger er en gratis klient.

Dwarfheim har ikke fått noen lanseringsdato enda, men utvikleren har startet en betatest. Om du har lyst til å skrive deg på, for å få sjansen til å bli trukket ut, kan du gjøre det her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.