RGCD Megatape blir en svær spillsamling for Commodore 64

Retroutgiveren samler alt de har gitt ut, i en USB-samling for bruk på ekte maskinvare, TheC64 Mini og Ultimate 64.

Retroutgiveren RGCD har annonsert RGCD Megatape, en USB-basert samling av alle spillene de noensinne har gitt ut, samt et håndplukket utvalg gratisspill og demoscene-utgivelser. Ikke bare det, men via det offisielle nettstedet vil de kontinuerlig fortsette å oppdatere systemet med nye spillutgivelser i fremtiden.

Man trenger nok en kabelutvidelse her.
Man trenger nok en kabelutvidelse her.

Dermed blir det nesten som en slags Commodore 64-versjon av de mange Game Pass-tjenestene som er så populære for tiden, bare at du kjøper én gang og får alle nyhetene gratis. En litt bedre deal, egentlig.

Ser ut som en kassett

USB-minnepennen er laget for å se ut som en gammeldags kassett, men den fungerer altså ikke i kassettspilleren din. For å bruke den på en klassisk Commodore 64-modell må du ha tilleggsutstyr, slik som en Ultimate 1541-II cartridge. Den fungerer også på Ultimate 64, som er en FPGA-implementering av Commodore 64, og TheC64 Mini.

Som du ser av bildet, er det litt lite plass til overs, så RGCD vurderer å legge ved en kabelutvidelse.

Samlingen kommer i et klassisk kassettcover, illustrert av Christina Antoinette Neofotistou. Planen er å lansere The RGCD Megatape i løpet av noen måneder. Prisen ser ut til å lande på noe i nærheten av 15 britiske pund, som i mine øyne er superbillig. Porto kommer selvsagt i tillegg, men likevel bør denne gå glatt under 350-kronersgrensen (så lenge vi har den).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.