Tallbasert hjernetrim i TetraLogical

Spillet byr på rikelig med retrospillreferanser, og et lydspor bestående av klassiske demolåter fra Skaven.

TetraLogical er et hjernetrimspill som har vært i «early access» en liten stund, og som nå er ute i fullversjon. I dette spillet er målet å renske hele spillbrettet for tall, ved å plassere ned tetromino-brikker (av typen du får i Tetris). Poenget er å prøve å maksimere summen som blir liggende under hver brikke.

Best i konkurransemodus

Som hjernetrimspill flest, er det mye lettere å lære enn å forklare. Men jeg har spilt det en del mens det har vært i «early access», og syntes det er ganske artig. Merk at det er mye gøyere når du spiller det mot datamaskinen (eller eventuelt en venn, noe jeg ikke har testet) enn alene – og sleng gjerne inn en tidsfrist for hvert trekk i tillegg, for å legge litt ekstra press på deg selv.

Det hele akkompagneres av et lydspor bestående av klassiske demoscene-låter, laget av den svenske artisten Skaven. Her er en trailer:

Merk: Jeg må ta med at jeg kjenner han som har laget dette spillet, og at han for litt siden var hyggelig nok til å gi meg gratis koder til de som backet Patreon-kampanjen min på det høyeste nivået. Jeg skriver denne artikkelen på eget initiativ, og ikke som motytelse for at jeg fikk spillkodene, men jeg er klar over at jeg ikke kan regnes som helt nøytral her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.