Østfrontstrategi i Steel Division 2

Etter en lang utvikling har det nye krigsspillet til Eugen Systems blitt lansert.

Franske Eugen Systems har stått for noen av de siste årenes best mottatte krigsstrategispill, inkludert Paradox-utgitte Steel Division fra 2017. Nå er oppfølgeren her, etter en lang og tilsynelatende smertefull utvikling (som inkluderte en mye omtalt konflikt mellom ledelsen og de ansatte i selskapet). Heldigvis for selve spillets del, ser det ikke ut som utfordringene har preget kvaliteten.

Tilbake til 1944

Ingen av skjermbildene har grensesnittet akritvert.

I Steel Division 2 sendes vi tilbake til den andre verdenskrigen, der det denne gangen er østfronten som skal utforskes. Spillet kombinerer en turbasert, strategisk kapanje der du får rollen som general, med taktisk kamp i sanntid, der du må detaljstyre styrkene dine på gigantiske kart laget ved hjelp av historisk data.

Steel Division 2 skilter blant annet med over 600 forskjellige typer enheter (inkludert luft- og bakkestyrker), som alle skal være autentiske i forhold til virkelighetens versjoner. I tillegg til enspillerkampanjen får det flerspiller der opp til 20 spillere kan kjempe i lagbasert kamp. Samarbeidsmodus støttes også.

Skal jeg dømme etter brukeranmeldelsene på Steam, ser det ikke ut som utfordringene under utviklingen har preget kvaliteten. Men mange påpeker at spillet er vanskelig å lære seg, så det er kanskje ikke det beste spillet for strategi-nykommere. Her er den obligatoriske lanseringstraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.