Bygg kreative farkoster i Trailmakers

Det danske bygge- og racingspillet Trailmakers slippes snart i fullversjon for PC og Xbox One.

Det er alltid veldig fascinerende med spill der man får bygge sine egne doninger og mekanismer, og et slikt spill er Trailmakers fra danske Flashbulb Games. Dette spillet har vært i «early access» en stund, men den 18. september slippes det løs i full utgave, for PC og Xbox One.

Det var en bra film, dere.

Bygg og vinn

Spillet gir deg i oppgave å bygge de Lego-aktige kjøretøyene du trenger for å lykkes best mulig med ulike racingrelaterte oppgaver, og du kan også velge å leke deg med konstruksjonsverktøyet i et sandkassekart fullt av morosaker som hopp, ramper, katapulter og så videre. Om du trenger hjelp eller selskap, kan opp til tre andre spillere bli med på moroa.

Trailmakers har som sagt vært i «early access» en stund, og tilbakemeldingene er positive. Utviklerne klarte riktignok å hisse på seg en porsjon av spillerne da de fjernet en utforskningsmodus fra spillet – i ettertid har de lovet at denne skal erstattes med en bedre variant av samme konsept, så vi får krysse fingrene for at denne også blir en del av 1.0-oppdateringen.

Her er i alle fall en trailer som viser spillets muligheter:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.