Fersk trailer fra Final Fantasy VII Remake

Se hvordan nyversjonen av det klassiske JRPG-spillet vil arte seg.

JRPG-klassikeren Final Fantasy VII får en nyversjon neste år, og skal vi dømme etter den nylanserte traileren ser den temmelig forseggjort ut. I motsetning til originalen skal nyutgaven slippes i et slags episodeformat, der den første delen dekker hendelsene i byen Midgar.

PlayStation-klassiker

Originalspillet kom i 1997 for den første PlayStation-konsollen (samt PC), og følger en kar ved navn Cloud Strife. Han er en leiesoldat som slår seg sammen med en gjeng økoterrorister, for å redde verden fra et internasjonalt selskap som planlegger å bruke klodens livsessens som en energikilde.

Spillet fikk mye skryt for handlingen og figurene, og regnes som en av sjangerens aller beste titler. Uheldigvis har spillets rykte også sikret at det er så godt som umulig selv for de av oss som ikke har spilt det før å gå inn i spillet uten å vite i alle fall én svær «spoiler», men forhåpentligvis er det likevel gøy å spille.

Den første delen av Final Fantasy VII Remake skal etter planen slippes for PlayStation 4, den 3. mars 2020. Her har du traileren:

En kommentar om “Fersk trailer fra Final Fantasy VII Remake”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.