Norske Mosaic slippes for Apple Arcade

Mobilversjonen vil være på tjenesten fra starten av, og er altså rett rundt hjørnet.

Apple Arcade er en ny spilltjeneste for Apples mange plattformer, der spillerne betaler en fast sum hver måned for å få tilgang på over hundre spill. Tjenesten skal lanseres den 19. september, og i en trailer som du kan se under, viser Apple frem noen av spillene som blir tilgjengelige. Hvis du følger med fra starten av, får du faktisk et glimt av det etterlengtede, norske spillet Mosaic.

Slippes straks

Det er i alle fall ikke så vanskelig å unngå å se folk i øynene i dette spillet.

Det viser seg at utviklerne i Krillbite har samarbeidet med et annet norsk studio, Hyper Games, om å få spillet ut på Apple-plattformene, og den versjonen skal faktisk være klar ved lanseringen av Apple Arcade (til PressFire sier daglig leder i Krillbite, Jon Cato Lorentzen, at det kan ta et par dager fra tjenesten lanseres til spillet slippes).

Om du ikke har tilgang på verken iOS eller Mac, må du vente litt lenger. Krillbite forteller i en Twitter-melding at versjonen for PC og de tre konsollplattformene trenger litt mer optimalisering, og vil slippes senere i år. PC-versjonen kommer på Steam.

Et spill om urban isolasjon

Mosaic er utvilsomt et av årets mest etterlengtede norske spill. Handlingen følger en kar som lever et monotont liv fullt av rutiner i en kald og trist by. Hver dag er den samme, med lange timer på jobb i kalde omgivelser fulle av folk, men uten noen å snakke med. I stedet har han mobiltelefonen, som plinger i vei med den ene utvilsomt svært viktige meldingen etter den andre.

Men så en dag, begynner mystiske ting å skje. Hva disse er finner dere Apple-folk kanskje ut neste uke, for det eneste Krillbite vil røpe for oss andre er at vi kan forvente et mørkt, surrealistisk og stemningsfullt eventyr om urban isolasjon og angst. Under Apple-videoen kan du se en litt større (og veldig stemningsfull) teaser fra spillet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.