Retrotimen: Men in Black

Retrotimen har testet Super Mario Maker 2 og sett Men in Black.

I ukens episode er det fullt hus hos Retrotimen, med Lars, Otto, Rasmus og Remi i «studio». De starter som vanlig med å diskutere hva de har gjort i det siste, og kommer innom både jakt på toppscore i Lady Bug og True Crime-podcast.

Deretter tar gjengen for seg Nintendo-spillet Super Mario Maker 2, der du kan oppnå barndomsdrømmen om å designe dine egne brett for Mario og de fargerike vennene hans.

Øltesten har blitt byttet ut med brustest denne gangen, men brusen som smakes finner du neppe i butikken. Det er nemlig den offisielle pixelbrusen til Retrospillmessen i Sandefjord. Sist ut er ukens film, nemlig nittitallsklassikeren Men in Black med Tommy Lee Jones og Will Smith. Har den tålt tidens tann? Det finner du ut her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.