Hamburgerfest i BurgerTime Party

Arkadespillet fra 1982 får en oppfølger i oktober.

Snart er det duket for et gjensyn med BurgerTime. Hva er BurgerTime, spør du? Det er et arkadespill som opprinnelig ble sluppet av Data East i 1982, der målet er å lage hamburgere.

Riktignok er ikke kokkeleringen særlig realistisk; de ulike ingrediensene plasseres ut på et todimensjonalt plattformbrett, og spillfiguren må løpe over dem for å få dem til å falle ned og (etter hvert) danne en ferdig burger. Samtidig plages du av levende speilegg og slikt. Som seg hør og bør.

Litt mer detaljert grafikk enn i originalen.

Burgerfest

Hvis du faktisk kjenner navnet BurgerTime igjen, er sjansene store for at du har spilt en av hjemmeversjonene som dukket opp tidlig på åttitallet, for eksempel den til Commodore 64. Men nå kommer altså konseptet tilbake, til Nintendo Switch.

Det nye spillet heter BurgerTime Party, og skal slippes den 8. oktober. Her må vi komme oss gjennom over 100 nivåer med plattformhopping og hjernetrim, fulle av utfordringer og hindringer som utvilsomt hadde fått mattilsynet til å stenge hele sjappa umiddelbart. Nytt denne gangen er samarbeidsmodus for opp til fire spillere, og en spesiell konkurransemodus.

Her er en trailer fra E3:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.