Finn ut hvordan du styrer en ubåt

I Nauticrawl har du kapret en ubåt, og må komme deg gjennom et hulenettverk fullt av farer. Men først må du lære deg å styre den.

Nylanserte Nauticrawl setter deg bak spakene på en Steampunk-aktig ubåt. Du er en rømling, og ubåten er din eneste sjanse til å overleve. Problemet er bare at du ikke vet hvordan den fungerer. Dermed må du eksperimentere med systemene for å finne ut hvordan du kan få stålmonsteret til å lystre, samtidig som du flykter fra mystiske voktere som ønsker å ta knekken på deg.

Det gir sikkert mening … etter hvert.

Flere forsøk må til

Nauticrawl kombinerer hjernetrim og utforsking med «roguelite»-elementer, så du må regne med å spille det noen ganger før du endelig lykkes. Men forhåpentligvis lærer du noe nytt hver gang, som kan hjelpe deg når du prøver igjen.

Spillet ser ut til å ha fått en veldig positiv mottakelse så langt, og er tilgjengelig på flere distribusjosplattformer via det offisielle nettstedet. Ta en titt på denne traileren for å få et lite inntrykk av hva du har i vente om du kjøper det:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.