Gjensyn med JRPG-klassikeren Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

En forbedret utgave er sluppet på PS4 og PC, mens Switch har fått originalspillet.

Hvis du liker JRPG-spill og lekre animasjonsfilmer, er Ni No Kuni: Wrath of the White Witch sannsynligvis noe du bør ta en titt på. Dette spillet dukket opprinnelig opp på PS3 i 2011, men nå har det fått nytt liv på Switch, PlayStation 4 og PC.

Studio Ghibli-samarbeid

Ser ut som en fristende verden å utforske.

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch ble opprinnelig utviklet av den legendariske spillutvikleren LEVEL-5 i samarbeid med det enda mer legendariske animasjonsstudioet Studio Ghibli. Handlingen følger en ung gutt ved navn Oliver, som har mistet moren sin under tragiske omstendigheter, og reiser til en annen verden i et forsøk på å få henne tilbake.

Her møter han nye venner, og sammen med dem legger han ut på eventyr i den fargerike verdenen. Naturligvis går det ikke helt fredelig for seg, og spillet skilter med et kampsystem som kombinerer sanntid og turbaserte elementer.

Det er originalversjonen av spillet som slippes på Switch, mens PC og PS4 får nyversjoner. Begge disse byr på bedre grafikkoppløsning (opp til 4K på PlayStation 4 Pro) og en bildeoppdateringsfrekvens på 60 bilder per sekund, men ellers ser det ut som de er trofaste mot originalspillet. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.