Snart er det duket for to Commodore 64-kvelder i Bergen

Back in Time 2019 feirer musikken på Commodore 64, med legendariske Rob Hubbard og Matt Gray som gjester.

Liker du Commodore 64-musikk og bor innen rekkevidde av Bergen? Da høres Back in Time 2019 ut som noe for deg. Dette musikalske Commodore 64-arrangementet finner sted fredag 18. oktober og lørdag 19. oktober, og byr på live-musikk med det norske bandet FastLoaders samt masse annet snadder.

Blant annet kommer de legendariske spillmusikkskaperne Rob Hubbard og Matt Gray på besøk, og blir intervjuet på lørdagen. På fredagen vil FastLoaders ta for seg hele lydsporet fra The Last Ninja 2 (Matt Gray), og på lørdagen er det Rob Hubbards låter som står i fokus. Her er en smakebit på hva FastLoaders har å by på:

Moroa finner sted på Inside Rock Cafe. Billetter er tilgjengelige på TicketCo. Her er programmet:

2 kommentarer om “Snart er det duket for to Commodore 64-kvelder i Bergen”

  1. Dette er en FEST av dimensjoner! Dessverre er jeg ute av landet denne gangen, men folkens: dra, dra, dra :) Masse kjempehyggelige folk i godt humør, knallgod musikk(!) og uformell stemning. Og det er veldig kult at det arrangeres slikt i Norge. Jeg er riktignok litt over gjennomsnittet i befolkningen ellers interessert i C64-musikk, men likevel: dra :D

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.