Explosive Jake er et billigspill i Bomberman-stil

Spreng deg gjennom 40 nivåer fulle av fiender, feller og hindringer.

Etter at Steam for alvor åpnet slusene for indie-utviklere verden over, har tjenesten fått rikelig med billige småspill som aldri ville fått innpass på en mer lukket distribusjonsportal. Mange av disse er av heller laber kvalitet, men det er også mye spennende i Steams godt fylte billigspillkurv, og i den kategorien ser Explosive Jake ut til å befinne seg.

Eksplosivt skjermbilde.

Inspirert av Bomberman

Dette spillet låner åpenbart rikelig fra Hudson-klassikeren Bomberman, men ser ut til å gjøre nok eget til at det er verd en titt (noe de positive brukeranmeldelsene også tyder på). Her må du styre skjelettet Jake gjennom 40 nivåer fulle av fiender, feller og andre ting, og for å komme seg til utgangen må han bruke dynamitt for å fjerne hindringer som blokkerer gangene.

Dynamitt er også hans eneste våpen, men er selvsagt like dødelig for Jake som for de andre innbyggerne i hulesystemet.

Ellers skilter spillet med småpen pikselgrafikk (og et CRT-filter for å gjøre retropreget komplett) og – om jeg skal dømme etter traileren – ganske kul chip-musikk. Du må innom Steam-siden for å finne den, da den ikke ser ut til å være på YouTube.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.