En gjeng utviklere slapp akkurat 48 spill på Steam

Sokpop Collective slipper et nytt spill annenhver uke.

Vanligvis om man ser et titalls spill fra samme utvikler sluppet på Steam samtidig, er det rimelig åpenbart at vi snakker om billig, masseprodusert skvip. Gjerne av typen «asset flips», der utvikleren bare har kjøpt eller hentet inn 3D-modeller, teksturer og annet innhold lagt ut for salg og gratis på nettet, og kombinert dem i noe som fungerer som et spill om man setter velviljen til.

Spillene kommer i alle former og fasonger. Her er strategispillet Sunset Kingdom.
Spillene kommer i alle former og fasonger. Her er strategispillet Sunset Kingdom.

Fullverdige (om enn korte) spill

Dette er imidlertid ikke tilfellet nå som utviklergjengen i Sokpop Collective har sluppet 48 spill på Steam. Alle disse utgivelsene er unike spill med egne (ofte nytenkende) spillmekanismer, og de har «achievements» og alt det andre man forventer av et Steam-spill.

Greia er at Sokpop Collective i lang tid har sluppet et nytt spill annenhver uke, som de har gitt ut til alle som har støttet dem på Patreon. Nå har de altså sluppet alle spillene sine på Steam, slik at de kan kjøpes individuelt eller i samlinger. Jeg aner ikke hvilke av spillene som faktisk er verd å bruke penger på, men flesteparten virker i det minste ganske sjarmerende.

Utvikleren vil fortsette å lage spill i samme hastighet som før, og antakeligvis vil de fra nå av slippe spillene sine på Steam samtidig med Itch.io (der de også er tilgjengelige).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.