Indie-spillet Flatspace fra 2004 er ute på Steam

Det Elite-inspirerte spillet har blitt relansert, og kan lastes ned gratis.

Flatspace er et åpen verden-spill av den typen der du får rollen som kaptein på et romskip i et stort og dynamisk univers, der du kan utforske, drive handel, jakte på skurker eller prøve deg som rompirat, for å tjene til livets opphold (og litt ekstra).

Indie-spill fra 2004

Flatspace fikk i sin tid mye ros.
Flatspace fikk i sin tid mye ros.

Spillet kom opprinnelig ut i 2004, og ble uavhengig utviklet og lansert av det vesle spillstudioet Cornutopia Software. Nå har utvikler Mark Sheeky gitt Flatspace en overhaling for å gjøre det kompatibelt med dagens operativsystemer, og lansert det på Steam.

Sheeky har valgt å ikke ta betalt for Flatspace, skjønt det har fått et par oppfølgere (inkludert Flatspace IIk, som også er å finne på Steam), så om du liker spillet er det selvsagt mulig å støtte utvikleren med et kjøp der.

Forresten, om du kanskje husker navnet hans fra Amiga-scenen på nittitallet, er det mulig å laste ned alle spillene han lagde for den plattformen (unntatt Burnout, der distribusjonsrettighetene ligger hos utgiver Vulcan Software) gratis fra nettstedet hans.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.