Rollespillet Stoneshard har i alle fall pikslene i orden

Det lekre rollespillet lanseres neste uke.

Stoneshard er et turbasert rollespill satt til en åpen verden, som tilsynelatende har hentet litt inspirasjon fra «roguelike»-sjangeren. Du spiller en leiesoldat som må reise rundt og ta på deg ulike oppdrag i ekte The Witcher-stil, og det finnes også andre måter å tjene penger på om du er ute etter variasjon.

Forlatte gravplasser er et vanlig syn i skog og mark (i spill).
Forlatte gravplasser er et vanlig syn i skog og mark (i spill).

Pass på figuren din

Gjengen bak spillet skryter blant annet av at du kan velge mellom over 100 figuregenskaper når du oppgraderer soldaten din, og at spillet skilter med taktisk kamp der du må planlegge fremover for å overleve. I tillegg må du forholde deg til spillfigurens mentale helse, for man kan ikke forvente at en hel natt med zombieslakting ikke setter spor.

Utviklerne planlegger å lansere Stoneshard i «early access» neste uke (torsdag 6. februar). Men om du ikke kan vente, og dessuten helst vil vite om dette spillet er for deg uten å punge ut først, kan du allerede nå laste ned en gratis prolog som sender deg ned i et uhyggelig grottesystem. Den har fått en svært positiv mottakelse, så det er nok ikke dumt å ta en titt.

Ellers kan du se traileren, som blant annet viser spillets flotte pikselkunst:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.