Battle Brothers møter Darkest Dungeon

Urtuk: The Desolation ser ut som et spennende taktikkspill.

Da jeg kikket gjennom nye lanseringer på Steam, kom jeg over Urtuk: The Desolation. Dette spillet er ute i «early access», og ser litt ut som en krysning av Battle Brothers og Darkest Dungeon. Spillet finner sted i en stor og åpen verden, der du må legge ut på et ikke-lineært eventyr fullstappet av turbasert kamp.

Trivelige omgivelser.
Trivelige omgivelser.

Spillet skilter med flere interessante elementer. Man kan for eksempel oppgradere figurene sine med egenskaper hentet fra falne fiender, og dessuten rekruttere det aller meste av det man kan møte på slagmarken.

Positive brukeranmeldelser

Brukeranmeldelsene på Steam er nesten utelukkende positive (av 90 anmeldelser så langt, er kun tre negative), så dette ser ut til å være en ny indie-perle.

Utvikler David Kaleta skriver at spillet etter planen skal bruke ett år i «early access», og at spillet allerede er stort og solid. Fullversjonen skal være mer blankpolert, og ha mer innhold, men det ligger ingen drastiske endringer i kortene.

Her er en trailer:

En kommentar om “Battle Brothers møter Darkest Dungeon”

  1. Blir fort kjøpings dagen den kommer ut av EA akkurat som BB. Uansett altfor opptatt med BB med legends mod nå for noe annet!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.