Nå kan du teste nye Resident Evil 3

En gratis demo lar deg oppleve en sniktitt på zombie-apokalypsen.

Nyversjonen av Resident Evil 3 skal lanseres den 3. april, og hvis du har lyst til å finne ut om spillet blir noe for deg kan du allerede nå laste ned en demo for Xbox One, PlayStation 4 og PC (via Steam).

Apokalypsen er her

Jill oppdager hvem som har kjøpt alt toalettpapiret, og sverger en grusom hevn.
Jill oppdager hvem som har kjøpt alt toalettpapiret, og sverger en grusom hevn.

Resident Evil 3 følger Jill Valentine, som er en av de eneste overlevende i Raccoon City. Her har befolkningen blitt forvandlet til zombier og det som verre er, så det å komme levende ut herfra blir litt av en jobb. For å gjøre det hele vanskeligere, skaper det utrivelige selskapet som står bak katastrofen i utgangspunktet, Umbrella Corporation, stadig trøbbel.

Ikke forvent en fullstendig trofast nyversjon av klassikeren fra 1999 – der originalspillet hadde tredimensjonale figurer oppå forhåndsrendrede miljøer og fastlåste kameravinkler, er dette et tradisjonelt, moderne tredjepersons actioneventyr. Men hvor mange som vil savne de gamle «stridsvogn-kontrollene» er selvsagt et åpent spørsmål.

Capcom har forøvrig også sagt at spillet skal lanseres sammen med et flerspillerspill som heter Resident Evil: Resistance. Her må fire spillere prøve å komme seg unna zombie-apokalypsen, mens en femte spiller gjør sitt beste for å stoppe dem. En åpen beta for Resistance skal slippes den 27. mars. Her er en fersk teaser:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.