Kritikerroste Xenoblade Chronicles dukker snart opp på Switch

Nyversjonen har fått slippdato og ny trailer.

Xenoblade Chronicles regnes ofte som et av de aller beste Wii-eksklusive spillene som finnes, og nå dukker det snart opp på Switch. Nintendo har kunngjort at de vil slippe nyversjonen den 29. mai, altså om like under to måneder.

Turbasert kamp.
Turbasert kamp.

Spillet er et actionfylt JRPG-spill satt til en åpen verden, der du må lede en gjeng helter for å forsøke å overvinne mekaniske fiender som truer med å ødelegge alt. Du må også forholde deg til mer naturlige farer, for det er ikke slik landets mange monstre og villdyr reiste på ferie til sydligere strøk med en gang de mekaniske fælighetene dukket opp.

Switch-utgaven heter Xenoblade Chronicles Definitive Edition, og i tillegg til oppgradert grafikk får den et forbedret grensesnitt og nyinnspilt musikk. Dessuten har den en ny kampanje som fortsetter der originalspillet sluttet, for de som ikke kan få nok.

Her er en video fra spillet, som debuterte på Nintendo Direct i forrige uke:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.