Utforsk en døende verden i Tainted Grail

Dette kommende rollespillet henter inspirasjon fra legendenes tidsalder.

Tainted Grail er et kommende rollespill som ser ganske interessant ut. Spillet finner sted i en dyster og apokalyptisk fantasiverden inspirert av legendene om Kong Arthur, og er delvis basert på et brettspill som oppnådde stor suksess på Kickstarter i 2018.

Det er for sent med veterinær her.
Det er for sent å tilkalle veterinæren her.

Utviklerne lover turbasert kamp (som ser ganske brettspillaktig ut, hvis jeg tolker skjermbildene riktig) og en åpen verden som kan utforskes slik du ønsker det. Spillet får også en passelig mørk grafikkstil.

To spilltyper

Tainted Grail skal by på to separate måter å spille på. I den ene får du en historiedrevet kampanje der utviklerne lover at valg og handlinger kan få store konsekvenser. Den andre er mer «roguelike»-aktig, med en tilfeldig generert verden. Her må du også bygge opp din egen base, som fungerer som hovedkvarter (og også er måten du «lagrer» spillet på).

Spillet skal etter planen tidliglanseres både på GOG og Steam den 25. juni. «Early access»-utgaven skal by på en smakebit av den historiedrevne kampanjen, samt muligheten til å spille i den «roguelike»-inspirerte Conquest-modusen. Det er denne som skal være hovedfokus frem til den fullverdige lanseringen, som utviklerne håper vil komme seks til åtte måneder senere. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.