Lekkede detaljer om Obsidians Skyrim-aktige rollespill

Bør tas med en klype salt, men virker troverdige.

Jeg har ikke vært så mye på nett i de siste par ukene, men jeg fikk med meg annonseringen av Avowed, et førstepersons åpen verden-rollespill satt til Obsidians Pillars of Eternity-univers. Da den rullet ut var det ikke så voldsomt med detaljer om selve spillet, men nå har noen dukket opp via uoffisielle kanaler.

Alt dette må tas med en klype salt, men kommentarer tyder på at informasjonen er troverdig.

Stor og simulert verden

Spillets verden skal være betydelig større enn den i Skyrim, skjønt her handler det ikke utelukkende om størrelse men også variasjon og innholdsmengde. Den skal også være simulert, med elver basert på skikkelig fysikk, et sanntidsbasert værsystem og store muligheter for at spilleren kan påvirke omgivelsene (blant annet via magi).

Vi kan forvente rikelig med ikoniske landemerker, to store byer og en mengde landsbyer. Det skal også være rikelig med fraksjoner som kan samarbeides med eller motarbeides. Du kan utforske verden sammen med datastyrte kompanjonger.

Spillet skal også støtte modifikasjoner på PC. Obsidian har visstnok hatt et team på cirka 100 personer som har jobbet med spillet i to måneder (i tillegg til preproduksjon med et mindre team i syv måneder), og planen skal være å lansere spillet sent 2022 eller tidlig 2023. Langt unna, altså.

Du kan lese mer her. Selv syntes jeg spillet virker veldig spennende – jeg er jo veldig glad i Elder Scrolls-serien, og som de fleste andre rimelig skuffet over Bethesdas måte å håndtere denne på. Obsidian har kanskje tapt seg litt i de siste årene, men det blir veldig spennende å se hva de får til nå som de har Microsofts lommebok å støtte seg på.

Her er den offisielle traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.