4X-spillet The Battle of Polytopia har hoppet fra mobil til PC

En lettbeint versjon av Civilization.

The Battle of Polytopia er et turbasert strategispill i 4X-sjangeren. De som ikke vet hva det er kan sammenligne det med Civilization, og hvis du fortsatt ikke har peiling kan vi tenke oss at X-ene er U-er på norsk, og står for Utforsk, Utvid, Utvinn og Utrydd. Utforsk en dataskapt verden, bygg nye byer, sank inn ressurser og krig mot fiender.

Spillet ser ut til å ha gjort det godt på mobile plattformer, og nå er det altså ute på PC og Mac. Her kan du spille alene eller mot opp til elleve andre spillere via nettet, velge mellom en av tolv sivilisasjoner og spille på flere ulike typer kart.

Brukeranmeldelsene på Steam er svært positive, og inkluderer mange skrevet av folk som har mye erfaring med mobilversjonen. De sier blant annet at grensesnittet er kraftig forbedret på PC. Ellers støtter denne versjonen større (og visstnok også bedre) kart enn den gamle iOS-versjonen.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.