Insekter på krigsstien

Sanntidsstrategispillet Battle Bugs fra 1994 er ute på Steam.

Pixel Games UK har relansert nok et Epyx-spill på Steam, denne gangen er det faktisk selskapets siste spill som har blitt hentet frem igjen. Spillet heter Battle Bugs, og er et sanntidsstrategispill der maur, bier og edderkopper tar over rollene til infanteri, stridsvogner og fly.

Herlig grafikk.
Herlig grafikk.

Totalt får du 22 ulike småkryp som kan kontrolleres, hver med sine egne unike egenskaper. Selv om spillet er fargerikt og tegneserieaktig, skal det være lagt opp for at spillerne kan bruke realistisk militærtaktikk for å vinne. Når det blir for hektisk er det mulig å sette spillet på pause, og gi ordre mens tiden står stille.

Battle Bugs fikk en god mottakelse da det kom ut, og virker som et spill mange har gode minner fra. Det ble sluppet på PC og PlayStation, men det er PC-versjonen som er relansert på Steam. Den kjører på DOSBox.

Opprinnelig var det nå Activision-eide Sierra som ga dette spillet ut, men siden Pixel Games UK har relansert spillet på Steam har tydeligvis utgivelsesrettighetene gått tilbake til eierne av Epyx.

3 kommentarer om “Insekter på krigsstien”

 1. Kult! Husker dette spillet godt fra et eller annet PC-magasin det året, og likte grafikken så godt at jeg ville gjerne spille det, men fikk aldri kloa i det. Menne… hvorfor i granskævven er ikke dette på GOG?!

  Svar
  • Da utgiveren ble spurt samme spørsmål i forbindelse med Rogue-relanseringen på Steam sa de at det var fordi GOG ikke besvarte henvendelsene deres…

   Svar
   • Det er de samme folka der, ja…. Liker ikke at GOG er så ekstremt sløve noen ganger. De har fått Cyberpunk på hjernen. Får håpe de tar til fornuften etterhvert.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.