Steam kjører et eventyrspill-arrangement denne helgen

Test demoer og se videoer fra nye og kommende eventyrspill.

En gang i tiden var det noen som sa at eventyrspillsjangeren var død. Vel, det ser ikke slik ut på Steam. For tiden arrangeres noe som kalles The Big Adventure Event, der du kan laste ned demoer og se kommende og nye spill i sjangeren bli strømmet.

Theropods er et av spillene du kan teste.
Theropods er et av spillene du kan teste.

Det er også mulig å kjøpe enkelte spill på tilbud, selv om hovedideen bak arrangementet ser ut til å være å demonstrere hva som rører seg i sjangeren, og ikke selge billige spill. Arrangementet avsluttes den 25. januar.

Jeg ble faktisk litt overrasket over hvor mye spennende som er med her, og det blir definitivt mange ekstra oppføringer på ønskelista når jeg får en skikkelig anledning til å gå gjennom disse spillene. Variasjonen er også stor, her har vi alt fra klassisk pikselkunst til flott 3D-grafikk, og hele spekteret fra historiedrevne til gåtefokuserte spill.

Bildet i toppen er fra Incantamentum, i tilfelle du lurte. Forresten, fikk du med deg artiklene jeg skrev om Sam & Max Save the World og Zniw Adventure? Begge spillene anbefales varmt.

2 kommentarer om “Steam kjører et eventyrspill-arrangement denne helgen”

  1. Så kult! Og bra du nevnte hvilket spill bildet i toppen var fra, fordi jeg lurte. :P Er noen spill her med veldig flott pikselgrafikk. Synes 2021 så litt slapp ut av det jeg hadde fått med meg av annonserte spill på forhånd, men her var det jo noen veldig interessante spill.

    Svar
  2. Prøvde prologen til Backbone, som var med i dette arrangementet, som man kan spille gratis på Steam, og for en VILL grafikk. Om man liker pixelart, så skylder man seg selv å teste dette spillet. Noe av det peneste jeg noensinne har spilt. Spillet er ok også.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.