Nylanserte Cyber Shadow er inspirert av Ninja Gaiden på NES

Byr på todimensjonal action og retrografikk.

Cyber Shadow ble sluppet på PC, PlayStation 4, Xbox One og Switch i går. Det er et todimensjonalt action-/plattformspill inspirert av NES-klassikeren Ninja Gaiden, der du styrer en ninja gjennom en 8-bits-aktig verden full av fiender som må kverkes før de gjør det samme med deg.

Ninja i fremtiden

Spillet finner sted i og rundt fremtidsbyen Mekacity, der du må redde klanen din fra onde Dr. Progen og hans robothær. Når du redder nye klanmedlemmer får du nye egenskaper, som gjør fremtidige utfordringer lettere å overkomme.

Cyber Shadow har fått en god mottakelse av spillpressen, og brukeranmeldelsene ser generelt også positive ut (selv om det også er kritiske røster). Så dette er kanskje et spill å ta en titt på om du savner klassisk 8-bit-action? Her er i alle fall traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.