Nytt Boulder Dash-spill slippes først på Atari VCS

Mange hadde nok gitt opp denne konsollen, men nå er den rett rundt hjørnet.

Det er en stund siden vi skrev om Atari VCS her på berget, litt fordi vi strengt tatt hadde veldig lite tro på at konsollen noensinne kom til å bli lansert. Det ser imidlertid ut som vi tok feil, for backere har allerede begynt å få den, og en full butikklansering skal finne sted til våren.

Dette er et av brettene laget av Peter Liepa.
Dette er et av brettene laget av Peter Liepa.

Rockford på nye eventyr

Nå har Atari også annonsert at de har kastet seg på eksklusivitetskjøret – riktignok ikke med noen kjempestor tittel, men et spill som kanskje vil være av interesse for noen av Spillhistories mange [få – red.] lesere. Det aktuelle spillet er Boulder Dash Deluxe, et nytt spill i den klassiske action-/hjernetrimserien som debuterte med Boulder Dash i 1984.

Boulder Dash Deluxe byr på ny og forbedret grafikk og 140 mer eller mindre intrikate brett fordelt på syv verdener. En av spillets verdener er designet av Boulder Dash-skaper Peter Liepa selv, og vi får også alle de originale Boulder Dash-brettene inkludert i pakken.

Atari-eksklusiviteten er ikke permanent, skjønt det fortelles ikke noe om når spillet slippes på andre plattformer. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.