Podcasten Bråss Re-Play mimrer om gamle Nintendo-spill

I den første episoden tar de for seg en virkelig klassiker.

Bråss er en spillpodcast der brødrene Aleksander og Adrian Ramberg snakker om Nintendo og «alt som hører med», noen ganger med gjester. Nå har de lansert sin første Re-Play-episode, og som du sikkert skjønner av navnet handler disse episodene om klassiske spill. Planen er å slippe en Re-Play-episode hver måned.

En plattformklassiker

En liten vri med denne podcasten er at de i utgangspunktet ikke røper hvilket spill de diskuterer, men gir noen hint og et skjermbilde. I akkurat dette tilfellet er det vel rimelig umulig å ikke se hvilket spill det er snakk om – et spill jeg forøvrig skrev noen ord om i desember – men det er altså ikke bare originalen som diskuteres. Ulike nyutgaver blir også dekket.

I løpet av episoden får vi en kombinasjon av faktaprat og mimring, og selvsagt en liten vurdering av spillet på slutten. Standardutgaven av Bråss kommer vanligvis ut to ganger i måneden, og du kan følge podcasten på Podbean. Her er den første Re-Play-episoden:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.