Blizzard har relansert sine første spill

Ny samlepakke med The Lost Vikings, Rock N Roll Racing og Blackthorne.

Blizzard har satt sammen en samlepakke som de kaller The Blizzard Arcade Collection, på tross av at den ikke inneholder et eneste arkadespill. Det den har i stedet er de tre første spillene utvikleren skapte, nemlig The Lost Vikings, Rock N Roll Racing og Blackthorne.

The Lost Vikings.
The Lost Vikings.

Hvert av spillene kommer i tre versjoner – «de to originale konsollversjonene» (som antakeligvis bety SNES og Mega Drive/Sega32X) og en «definitiv» versjon med forbedret lokal flerspiller for The Lost Vikings og Rock N Roll Racing, nye låter for sistnevnte og et nytt kart for Blackthorne. Ellers vil man kunne lagre spillet underveis, og spole tilbake handlingen om man tabber seg.

Blizzard har også inkludert manualer, intervjuer med originalskaperne og klassisk kunst. Samlingen er ute på PC, Switch, PS4 og Xbox One nå. På konsoll er den tilgjengelig som et selvstendig produkt, men på PC må den kjøpes som en del av noe som heter The Celebration Collection og inneholder masse dilldall for de moderne spillene til utvikleren (og er kun ute på Blizzards egne tjeneste, grr!).

Rock N Roll Racing.
Rock N Roll Racing.

Tre klassiske spillutgivelser

The Lost Vikings er altså et plattform-/hjernetrimspill der du styrer tre vikinger som har blitt kidnappet av romvesener og nå må utnytte seg av hverandres unike egenskaper for å komme hjem. Morsomt nok skrev jeg en artikkel om dette spillet i fjorårets julekalender, som du kan lese her.

Rock N Roll Racing er et isometrisk racingspill der du styrer futuristiske monstertrucker på sci-fi-inspirerte baner, akkompagnert av – du gjettet det – rockemusikk. Blackthorne er på sin side et blodig action-/plattformspill som minner litt om Flashback, der du må komme deg gjennom svære nivåer fulle av farer.

PC-versjonene av The Lost Vikings og Blackthorne har tidligere blitt gitt ut gratis av Blizzard, men disse versjonene ser ut til å ha blitt fjernet.

En kommentar om “Blizzard har relansert sine første spill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.