Blizzard har avduket Diablo II: Resurrected

Drep demoner og djevler i en helt ny versjon av den gamle klassikeren.

Blizzard har nå kommet med den offisielle annonseringen av Diablo II: Resurrected, en nyversjon av det klassiske actionrollespillet Diablo II. Nyversjonen beskrives som trofast mot originalen, men kommer med en rekke forbedringer. Grafikken har for eksempel blitt skapt helt på nytt, noe som i tillegg til høyere oppløsning og flere farger betyr moderne effekter og lys og skygge.

Det ser pent ut.
Det ser pent ut.

Ellers får vi samarbeidsspill for opp til åtte spillere, et forbedret grensesnitt og en utvidet ryggsekk så det forhåpentligvis blir litt mindre «inventory Tetris». Alle videoene fra spillet har også blitt laget på nytt fra bunnen av, og lyden er oppgradert. Men i det store og hele skal altså spillet være akkurat slik som det var – større endringer vil nok irritere veteranene mer enn de gleder.

Til «alle» plattformer

Diablo II: Resurrected kommer til PC, Switch, Xbox Series X/S og PlayStation 4/5, og en funksjon Blizzard skryter av er at om du skulle finne på å kjøpe spillet på flere plattformer vil progresjonen din lagres uavhengig av hvilken versjon du spiller.

PC-spillere kan trykke «opt in»-knappen på det offisielle nettstedet for å få sjansen til å bli med å teste spillet før lansering (og få masse e-post fra Blizzard i tillegg). Det er ikke annonsert noen slippdato enda, men spillet skal etter planen komme senere i år. Her er en trailer:

Vi har forøvrig et tilbakeblikk på det første Diablo-spillet, om du er i humør for litt langlesning.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.